Абе какво и стана на тая кола изведнъж, всичко на един път ми се събра. Са пък в дижение, с колкото по голяма скорост се движа толкова по голям шум се чува. Нещо като бръмчене ма яко, все едно няква перке се върти бързо, на място не го прави. Тва е сигурно пак нещо по окачването, ма не мога да го разбера отпред ли отзад ли е и дали има нещо общо с нескопосаната работа на двигатля сега, заради дюзата. Някакви предположния?
Известие
Collapse
No announcement yet.
и пак проблем
Collapse
X
-
Re: и пак проблем
Първоначално публикувано от leshoiadАбе какво и стана на тая кола изведнъж, всичко на един път ми се събра. Са пък в дижение, с колкото по голяма скорост се движа толкова по голям шум се чува. Нещо като бръмчене ма яко, все едно няква перке се върти бързо, на място не го прави. Тва е сигурно пак нещо по окачването, ма не мога да го разбера отпред ли отзад ли е и дали има нещо общо с нескопосаната работа на двигатля сега, заради дюзата. Някакви предположния?
А като освободиш от скорост какво става със звука.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Re: и пак проблем
Първоначално публикувано от leshoiadАбе какво и стана на тая кола изведнъж, всичко на един път ми се събра. Са пък в дижение, с колкото по голяма скорост се движа толкова по голям шум се чува. Нещо като бръмчене ма яко, все едно няква перке се върти бързо, на място не го прави. Тва е сигурно пак нещо по окачването, ма не мога да го разбера отпред ли отзад ли е и дали има нещо общо с нескопосаната работа на двигатля сега, заради дюзата. Някакви предположния?
А като освободиш от скорост какво става със звука.156 1,8 ТS 99
Nissan Murano 2005
Comment
-
Оптимал е марката и дадох 86лв, ма пак такава ше взема. Не е от самия лагер просто тук в СтЗ пътищата са ужасни. Владо изпращам ти един е-мейл с малко инфо за лагери на SKF и OPTIMAL. Публикувай го ако обичаш!
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiadИма един по голям фаил и не знам как да го намаля. Пробвам с архиватора ма не става. Как да ти го изпратя?Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment